Kanske dags och skriva lite...

Fan va kass jag är på att blogga.. men nu ska vi se om jag kan hålla i ett tag !
 
På senaste tid har det hänt ganska mkt. Jobb mässigt har jag nu blivit chef för privatavdelningen och ni som inte vet så jobbar jag på ett callcenter som heter just Carlstad Call Center :) Jag är alltså chef för hela privatavdelningen. Ett mkt givande jobb som ger mig ständigt nya utamingar varje dag. Men jag trivs som fisken i vattnet!
 
Träningen då, jo de går faktiskt jävligt bra. Ska tävla nu på lördag på Decembercupen i Athletic FItness. FETT TAGGAD! Har dietat i ca 8v, formen har aldrig varit så vass som den är nu på mig. Så ska bli kul och se hur långt jag kommer. Sen ska ju inte bara formen vara vass utan man måste prestera i styrkemomenten också som är chins, dips och rodd.
 
Sen jag bestämde mig för att tävla har jag faktistk bara kört på som vanligt, det enda jag ändrat är ju kosten då, men har hållt de ganska simpelt, hatar att krånga till de.. Legat runt 2700-2900kcal (ca 300g protein, 300g kolhydrater, 40g fett) styrketränat 1 gång om dagen och ingen cardio! ;)
Det har gått alldeles utmärkt!
 
Imorrn kommer jag öka kolhydratsintaget lite också..ladda lite med andra ord.. kommer öka lite varje dag ju närmare tävlingen jag kommer.
 
 
Ha en bra kväll!
 
 
Dagsformen.